Een goed begin is het halve werk!

(28 maart 2013, van de redactie)

Een goed begin is het halve werk!

Een paar dagen na de start van Voor Vrije Keuze, worden we overstelpt met positieve reacties en steunbetuigingen. Het lijkt erop dat mensen zich beginnen te realiseren wat er nou eigenlijk echt aan de hand is. Dat de homeopathische zelfzorg geneesmiddelen in Nederland door regelgeving mogelijk gaan verdwijnen.

Voor ons zijn deze steunbetuigingen natuurlijk een extra motivatie om ons maximaal in te zetten voor het behoud van de homeopathische zelfzorg geneesmiddelen in Nederland. Één dezer dagen gaat het persbericht eruit waarin we aankondigen wie we zijn en wat we doen. Het doel is om zoveel mogelijk landelijke media aandacht te krijgen, zodat iedereen wordt wakker geschud en actie onderneemt. We roepen iedereen op die in de toekomst homeopathische zelfzorg middelen wil blijven kopen om de petitie te  ondertekenen en zo een signaal af te geven aan de politiek.

Een paar omroepen en bladen hebben al interesse getoond in ons verhaal. Wat er ook gaat gebeuren de komende weken: wij zijn er klaar voor!